Як Моссад проводив секретну операцію у оточенні Путіна

Дочка російського високопосадовця мріяла стати голлівудською зіркою, але навіть ізраїльські розвідники не змогли замінити собою справжній талант.

Путін та Каддафі в Тріполі. Фото: ТАСС.

Газета "Гаарец" розповіла про таємну "операцію впливу", проведену десять років тому ізраїльською службою зовнішньої розвідки "Моссад" в оточенні російського президента В. Путіна, інформують Патріоти України.

Літнім вечором 10 років тому незвичні збори відбулися в будинку голлівудського магната Арнона Мільчина в Бейт Янай. Мільчин приймав главу розвідки Ізраїлю, "Моссад", Меїра Дагана. Даган щойно прилетів з Лос-Анджелеса із зустрічі з російським олігархом - наближеним до Володимира Путіна. У зустрічі брали участь кілька сподвижників Мільчина і Дагана.
Вражаюча уяву обстановка і склад учасників натякали на міжнародну інтригу, яка могла б стати початковою сценою одного з блокбастерів, виробництвом яких займається Мільчин. Розмова йшла в незвичному для Дагана напрямку: не про вбивства, запобігання атак і міжнародних потрясінь, але про просування кар'єри дочки згаданого російського діяча. 21-літня дитина одного російського президента мріяла про великий успіх в Америці, і глава Моссада просив голлівудського гуру допомогти відкрити двері на її шляху.
Даган особисто знав згаданого олігарха, людину, відому в енергетичному бізнесі, яка виконувала важливі державні функції в Москві. Даган говорив російською, що допомагало йому встановлювати зв'язки в імперії Путіна. Даган бачив своїм основним завданням розвиток стратегічних зв'язків з Путіним і його оточенням. Даган завжди супроводжував ізраїльських прем'єрів - Аріеля Шарона, Ехуда Ольмерта і Біньяміна Нетаніягу під час їх візитів до Москви.
Людина, на яку націлився Даган мала велике значення для ізраїльтян - не тільки тому, що він був близький до Путіна, але також і через його зв'язки з лівійським диктатором Муамарором Каддафі. Олігарх супроводжував Путіна під час його візиту в Лівію в 2008 році.
Даган чув від олігарха, що його дочка намагається побудувати кар'єру міжнародної поп-співачки - але їй це не вдається. Даган усвідомив, що у нього з'явилася можливість подружитися з наймогутнішою людиною, яка має зв'язки в Москві і Тріполі, і пообіцяв допомогти.
Даган подзвонив Мільчину і розповів йому про завдання. Мільчин сказав, що може допомогти через свою велику мережу контактів в Голлівуді. Після цього була організована зустріч в Бейт Янай. Мільчин зв'язав юну співачку із звукозаписною студією в Голлівуді. Але незважаючи на гроші батьків і всі зусилля Мільчина і Моссаду, співачка так і не розкрутилася В YouTube можна знайти тільки одне її відео на англійській мові - і вельми посередньої якості.
Путіна під час візиту в Тріполі супроводжував ряд високопоставлених чиновників і олігархів, в тому числі, Якунін, Міллер і Кудрін.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...