Доживуть не всі: Лукашенко підвищив пенсійний вік для білорусів

"Слава" України не дає спати спокійно, Бацька теж хоче кредит від МВФ.

Лукашенко підвищив пенсійний вік для білорусів. Фото: opengaz.ru.

У понеділок, 11 квітня, президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ про підвищення пенсійного віку в країні. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті білоруського президента, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з указом "Про вдосконалення пенсійного забезпечення", з 1 січня 2017 року передбачається поетапне щорічне підвищення на 6 місяців загальновстановленого пенсійного віку до досягнення чоловіками 63 років, а жінками - 58 років.

Також аналогічні підвищення - на 3 роки за 6 років - передбачаються на пільгові трудові пенсії і пенсії за вислугу років, а також на граничний вік перебування на військовій службі військовослужбовців.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь зацікавлена в кредиті МВФ в обмін на реформи. Серед реформ, на які може погодитися Білорусь в обмін на вигідний кредит, - підвищення тарифів ЖКГ, приватизація і підвищення пенсійного віку.

"Прикрилися шарфом, але ситуація була абсолютно зрозуміла": Пара зайнялася сексом на борту літака на очах у пасажирів (фото)

неділя, 12 травень 2024, 16:53

Пара зайнялася сексом на авіарейсі British Airways просто на очах у шокованих пасажирів. Про це передає Daily Mail, передають Патріоти України. На кадрах видно, як жінка енергійно пестить пах чоловіка, а здивовані пасажири намагаються приховати свій шо...

"Чому Василь знов мовчить про Україну?": Чемпіон світу з боксу дорікнув Ломаченку

неділя, 12 травень 2024, 16:03

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук прокоментував яскраву перемогу Василя Ломаченка над Джорджем Камбососом у бою за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні, передають Патріоти України. 29-річний український бок...