"Дружба народов крепчает": Всесвітньовідома білоруська тенісистка провчила російського вболівальника-хама (відео)

Спортсменка показала хулігану все, що вона про нього думає.

Знаменита білоруська тенісистка Вікторія Азаренко. Фото: ЖЖЗнаменита білоруська тенісистка Вікторія Азаренко провчила вболівальника-хама під час поєдинку Кубка Федерації проти росіянки Дар'ї Касаткиної. За рахунку 3:2 п'ята ракетка світу показала москвичеві непристойний жест, повідомляють Патріоти України.

У шостому геймі другого сету при подачі Вікторії хтось із фанатів вигукнув їй під руку, через що білоруска відправила м'яч в аут. Після цього спортсменка показала хулігану все, що вона про нього думає. Суддя став на бік глядача і виніс тенісистці попередження.

"Напевно, мене оштрафують, не в перший раз таке. Я просто не розумію цих вигуків, не коли вони просто вболівають, а коли намагаються перешкодити на зло, незрозуміло навіщо. Я не чула, щоб білоруські вболівальники кричали під руку Даші. Вважаю, що це було негарно, але це теніс. Те, що я показала, - це неправильно, але це емоції, я теж людина", - заявила Азаренко на прес-конференції після матчу.

Зазначимо, що матч Росія - Білорусь завершився перемогою гостей із рахунком 4:1. Таким чином, збірна Білорусі вперше з 1994 року повернулася до Світової групи Кубка федерації. Нагадаємо, що збірна України здолавши Аргентину, пробилася до II Світової групи.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...