ДТП під Броварами: Фура протягнула тіло велосипедиста по трасі близько 80 метрів

Для загиблого підлітка це було перше тренування.

ДТП під Броварами. Фото:ua.censor.net.uaДля 13-річного хлопчика, який загинув 1 вересня внаслідок резонансної ДТП із фурою під Броварами, це було фактично перше тренування. Він замикав колону із тренером. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Підліток щойно вступив до училища – до закладу його привозив батько. Свідки стверджують, що водій почав гальмувати лише тоді, коли збив останніх велосипедистів, тому фактично протягнув тіло дитини 70-80 метрів.

Хлопчик загинув на місці. Він був з Луганщини – міста Рубіжного.

Так, один із травмованих велосипедистів розповів про інцидент.

"Нас фура збила. Вона нас наздогнала ззаду. І почала гальмувати тільки тоді, коли останніх збила. Я і він (показує на іншого травмованого, – ред.) вели колону, і тільки коли нас збило, він почав гальмувати", - пояснив хлопець.

Відомо, що усі спортсмени були в шоломах. Лікарі стверджують, що саме це врятувало їхнє життя.

Попередньо слідчі стверджують, що водій фури був тверезим. Є версія, що він намагався оминути зіткнення із іншою фурою, коли врізався у дітей, однак подробиць слідства правоохоронці поки не повідомляють.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...