ДТП у Києві: Авто поліції збило жінку, постраждала в реанімації (фото, видео)

В результаті ДТП жінка отримала важкі травми.

У Києві авто поліції збило жінку. Фото: Обозреватель.

У Києві поліцейські на службовому автомобілі Renault збили 58-річну жінку-пішохода. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Аварія сталася близько 12:00 у вівторок, 19 квітня, біля станції метро "Дорогожичі". Повідомляється, що жінка переходила дорогу за межами "зебри".

В результаті ДТП постраждала отримала важкі травми. Прибулі медики на місці надали їй допомогу і доставили в одну зі столичних лікарень, у відділення реанімації. Пізніше в Департаменті патрульної поліції заявили, що жінка перебігала дорогу в невстановленому місці.

У ЗМІ з'явилося відео з камер відеоспостереження, які зафіксували момент ДТП біля станції метро "Дорогожичі".

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Медики повідомили, що потерпіла перебуває в стані коми.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...