ДТП в Києві: Названо ймовірні причини загибелі автогонщиків

Місце, де розбилися гонщики, - не найбезпечніше для швидкісної їзди.

У страшному ДТП в Києві загинули відомі автогонщики. Фото: dtp.kiev.ua.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули автогонщики Тарас Колесник і Олексій Долот, могла статися через перевищення швидкості. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Спочатку з'явилася версія, що аварія сталася через колесо, що лопнуло. Але досвідчені водії запевняють, що тоді диск залишив би чіткий слід на асфальті, але його не було. Тому найбільш ймовірна причина ДТП - перевищення швидкості.

Також варто відзначити, що аварія сталася в темний час доби, на крутому спуску. Водії відзначають, що місце, де розбилися гонщики, - не найбезпечніше для швидкісної їзди.

"На тій ділянці пасажирів підкидає до стелі вже на 130 км / год", - зазначив автолюбитель Андрій Андрєєв.

"Там на дорозі є пастка - просів асфальт. Можливо, на великій швидкості автомобіль потрапив в цю яму, і не впорався з керуванням", - додав водій Віталій Ковальчук.

Як повідомляли Патріоти України, раніше з'явилося відео з місця аварії, в якій загинули Колесник і Долот.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...