"Дубинкою по голові, і він мертвий": Терористи "ДНР" закатували у "народній міліції" 18-річного хлопця (фото)

Терористи забрали жінку разом із сином. Хлопця завели в відділення, а жінку залишили на вулиці.

Фото: Соцмережі

В окупованій Макіївці співробітники "поліції ДНР" вбили 18-річного підлітка, повідомляють Патріоти України.

"Терміново повідомлення. У Макіївці співробітники "поліції" прямо в будівлі РУВС вбили підлітка Владислава Гриневича. Або ж він помер сам? Точної інформації немає. Вже п'ять осіб, макіївчан, це підтверджують. Обіцяють завтра надати скан повного висновку судмедекспертів та інші документи, що підтверджують цей випадок", - розповсюдив у своєму мікроблозі в Twitter повідомлення з соцмереж Necro Mancer.

Відзначається, що в морзі висунули версію про розрив судини в голові. "Сьогодні вбили нашого відмінного друга. В "міліції" саме вбили. У зеленій футболці. Звуть Влад Гриневич. 18 років хлопцю. Убили саме, а не нещасний випадок. Нелюди. Мати залишилася одна. Дубинкою по голові, і він мертвий", - написали в мережі місцеві жителі.

Також зазначається, що терористи забрали жінку разом із сином. Хлопця завели в відділення, а жінку залишили на вулиці. Вона прочекала сина 5-6 годин. В результаті, підліток написав їй, щоб принесла поїсти. Жінку не впускали всередину, а коли вона побачила, що під'їхала швидка допомога, відразу все зрозуміла. Пізніше, медики сказали, що її син помер. Тим часом, в "поліції ДНР" спростували інформацію, що хлопця вбили.

"У Кіровський РВ з міського ПТУ №125 надійшов лист з проханням провести профілактичну бесіду з учнем Владиславом Гриневичем, який систематично прогулював заняття. Молоду людину запросили на бесіду в орган "внутрішніх справ". У розмові з'ясувалося, що хлопець регулярно вживав наркотики ... Під час бесіди юнак раптово зблід і знепритомнів", - виправдалися терористи.




Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...