"Духовная деградация": Скандальний російський депутат пропонує відправити на наступне "Євробачення" ансамбль ЗС РФ

Віталій Мілонов вважає, що європейський пісенний конкурс "не відповідає традиціям російського вокалу".

Віталій Мілонов. Фото:www.peoples.ru

Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов запропонував відправити на конкурс "Євробачення 2017" виконавців з ансамблю музики, пісні і танцю збройних сил Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

На думку депутата, такий вчинок Росії стане "недвозначним повідомленням" щодо місця проведення конкурсу та його політичної складової.

Мілонов заявив, що взагалі запропонував би Росії відмовитися від участі в "Євробаченні" через те, що конкурс не відповідає вокальним традиціям його країни і взагалі деградує.

Як відомо, в цьому році Росію на "Євробаченні" представляв співак Сергій Лазарєв. Він піддався різкій критиці з боку російського музиканта Юрія Лози за те, що нібито намагається відповідати образу англомовного виконавця.

На "Євробаченні 2016" здобула перемогу українська співачка Джамала, яка отримала від журі і глядачів 534 бали. Всього у фіналі конкурсу виступили представники 26 країн. Друге місце, набравши 511 балів, зайняла представниця Австралії Демі Їм, третє дісталося російському виконавцю Сергію Лазарєву, який набрав 491 бал. Напередодні конкурсу букмекери вважали Лазарева фаворитом.

Джамала виступала з піснею "1944", присвяченій темі репресій сталінського режиму проти кримськотатарського народу - депортації 1944 року.

За правилами конкурсу, наступне "Євробачення" має пройти в країні, виконавець якої переміг в попередньому. Таким чином, конкурс "Євробачення 2017" відбудеться в Україні.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...