
Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
Громадянку Киргизстану Алімкан Аширалієву, на яку в Україні записано понад 50 різних фірм, почали штрафувати за неподання декларацій. Про це повідомляє Суспільне в середу, 5 листопада, передають Патріоти України. Алимкан Аширалієва є багатодітною мамою...
Цієї зими на українців чекає переважно нестійка погода. Вона буде з короткими періодами похолодання, але без затяжних морозів і стабільного снігового покриву, передають Патріоти України. Головною причиною такої зими стали глобальні кліматичні зміни, що...