Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...
Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...