Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
Для українських водіїв можуть запровадити новий штраф – за перевищення транспортом допустимого рівня шуму. Розмір покарання передбачається встановити на рівні 17 000 грн. За повторне порушення доведеться сплачувати вже 34 000 грн, передають Патріоти Ук...
В Німеччині планують заборонити натуралізацію мігрантів за прискореною процедурою – на сьогодні це можливо за умови проживання в країні протягом трьох років. Таким чином уряд сподівається зменшити потік шукачів притулку та біженців, передають Патріоти ...