
Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
Якщо ви коли-небудь замислювалися, чи спить наш мозок, відповідь проста: він ніколи не відпочиває. Коли ми засинаємо, він починає виконувати життєво важливі завдання, які підтримують нашу функціональність протягом дня. І нещодавно вчені виявили ще одну...
Український правозахисник і директор Інституту стратегічних досліджень та безпеки Павло Лисянський загинув у ніч на 14 листопада внаслідок ДТП. Про це повідомили на сторінці Інституту стратегічних досліджень і безпеки у Facebook, передають Патріоти Укр...