
Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
Державне бюро розслідувань за оперативного супроводу СБУ повідомило про підозру командиру підрозділу безпілотних систем через загибель 12 військовослужбовців та 7 цивільних осіб внаслідок ракетно-дронового удару Збройних Сил РФ 1 листопада на території...
Відома голлівудська акторка і режисер Анджеліна Джолі під час своєї поїздки Україною зайшла купити кави в одній із заправок мережі в Тернополі — при цьому обличчя її було приховано під медичною маскою. Про це 7 листопада написав Сергій Притула — волонт...