
Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
У Подільському районі Києва стався вибух в автобусі, за попередніми даними, постраждалих внаслідок вибуху немає. Про вибух повідомили у поліції Києва, зазначивши, що на місце інциденту скеровані наряди поліції, вибухотехніки та інші екстрені служби, пе...
Колишній головний тренер Шахтаря і Динамо Мірча Луческу згадав свою зустріч на полі з легендарним бразильським форвардом Пеле, передають Патріоти України. Румун розповів, що зберігає футболку Пеле, яку той дав йому після матчу чемпіонату світу 1970 рок...