Сучасна кулінарія складається з простих і швидких рецептів. Особливо цінуються страви національної кухні. Ми пропонуємо приготувати українську першу страву - капусняк, основу якого складає квашена капуста. Не всім подобається специфічний аромат квашеної капусти, але якщо приготувати страву правильно, смак буде просто приголомшливим, повідомляють Патріоти України.
Рецептів капустняка досить багато, в якості основи виступає квашена капуста, яку використовують разом з розсолом або промивають, щоб капусняк не був надмірно кислим. Допускається використання свіжої капусти в співвідношенні 50:50 з квашеної. Якщо мається на увазі не пісний капусняк, то можна використовувати також практично будь-яке м'ясо, сало, шкварки або рибу. Крім капусти і м'ясного інгредієнта, в капусняк додають картоплю, гриби, крупи: рис, гречка, пшоно, перловка. А ось спецій в капусняк багато не кладуть, щоб не зіпсувати смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичний капусняк з рисом. Оскільки страва не пісна, в неї цілком можна додати куряче м'ясо.
Актор Артемій Єгоров (Песики, Буча, Захар Беркут, Сусідка) прокоментував скандал, у який потрапив через свій допис про «втому від війни». Єгоров уже раніше перепросив за свої висловлювання, нагадують Патріоти України. Актор заявив, що пережив «сильний ...
На вихідних, 23 та 24 серпня, в Україні очікується доволі прохолодна погода. Дощі із західних та північних областей перемістяться у центральну, східну та південну частину України, де на них вже зачекалися. Про те, якої погоди очікувати українцям на Ден...