Дуже старався: В Ірпені обурені самозаохоченням мера преміями та надбавками

Володимир Карплюк отримує близько 1500 гривень премії кожен місяць при окладі у 3879 гривень

Мер Карплюк. Фото: "Фейсбук"

Мер Ірпеня Володимир Карплюк за неповні 2 роки обіймання посади отримав премії та надбавки на загальну суму 60 тисяч гривень. Це більше половини його заробітної плати, інформують Патріоти України з посиланням на сайт Громада Приірпіння.

Згідно документу, заробітна плата мера склала 117 тисяч гривень за 2 роки, а сума всіх премій - 40 тисяч, надбавок - близько 20 тисяч.

В середньому за місяць премій та надбавок Карплюк отримував близько 1500 тисяч гривень, а у 2016 році - менше 1000 гривень за місяць.

Карплюк володіє 300 тисячами соток землі під Києвом (зокрема у Бучі - ділянка на 150 млн доларів). Такі дані наведені у Єдиному державному реєстрі. Також скандального мера підозрюють у розкраданні землі у Ірпені.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...