"Искусство жить с Печерском" або Бабелю навіть не снилося: Після обшуків у мера Бучі гектар лісу віддали аваковським друзям - волонтер

До схеми залучили і скандального екс-начальника київської міліції.

Володимир Карплюк. Фото google.com

Не вщухає резонанс навколо справи мерів Бучі та Ірпеня. Цього разу у справі з'явилися нові імена: за даними розслідування, які на своєму Фейсбуці опублікував волонтер Роман Сініцин, до конфлікту причетні люди з оточення Авакова. Патріоти України наводять текст публікації:

Ох як цікаво.
Два тижні тому у мера Бучі Федорука проводять обшуки і виїмки документів та цінностей. Федорука не закривають, підозру ще не вручили. Кошмарять в общєм. Кошмарять також і кума Федорука - мера Ірпеня Карплюка. Правда Карплюку злили, що буде реалізація і той подається в біга. Правда більше в PR цілях, скоро думаю повернеться.

Позавчора Федорук збирає позачергову термінову сесію міськради і виділяє гектар землі в Бучі... Кому?
Аваковським.
А конкретно бутафорній кишеньковій спілці ветеранів АТО з Ківою на чолі та рядом цікавих персонажів в керівництві.

У Федорука в міськраді більшість, тому інших депутатів не запрошують.
Ви уявляєте скільки коштує гектар лісу в Бучі?)

Прикол в тому, що Ківина організація вже зверталась раніше до Федорука по землю. Тоді аваківських послали, Федорук включив дурачка, що він не вирішує особливо нічого, є ж депутати.

Про усі деталі, прізвища та методи роботи сєкти радників та братчиків фейсбукміністра ми проінформуємо зовсім скоро)

http://www.kotsubynske.com.ua/…/u-buchi-vydaly-hek...

Руїну подолано. Стабільність досягнуто.

p.s. ну і Olga Khudetska по пацанскі все розклала

нєкіє особи хочуть гектар землі нашару в Бучі.
мер Федорук, коли до нього підкатують з такою завидною пропозицією, морозиться і з*їжджає на те що нема голосів (маючи ручну більшість при цьому, тобто лукавить).
Федорука трусять. (і є за шо).
Але о диво, підозру не висувають поки що. і ручна більшість бігом таки голосує омріяний гектар.
І союз ветеранів ато виписує тут же на ім*я Федорука подяку.
Голова союза - Кива.Заступник керівника штабу - нєкто Армен Согомонян. Гугл каже, що у Авакова є радник з таким же ім*ям і прізвищем, це ж треба.
Чого вдруг ківіне ГО їм дякує, спитаєте ви?
Бо джерела в міськраді кажуть, що гектар виділили на це ГО, договором суперфіції.
Тадаам

Нагадаємо, що 1 серпня депутати міста Буча зібралися на позачергову сесію ради. На цій сесії виділили 1 га землі під забудову "Всеукраїнському союзу ветеранів АТО". Однак, про сесію депутатів повідомили по обіді того ж дня, хоча за законом проекти рішень мають бути оприлюднені за 20 робочих днів до сесії. До того ж, покликали не всіх.

Порядку денного та проектів рішень, як того вимагає регламент, депутатам не надали.

"Телефоном секретар ради Олексюк мені повідомив, що будуть бюджетні питання, питання оздоровлення дітей та виділення землі АТОвцям", – розповів Олекскандр Таможній, який на сесію не пішов, бо, за його словами, мав спланований день.

Не повідомили про сесію взагалі депутатам від "Свободи". Зокрема, депутат-"свободівець" та учасник АТО Олександр Животовський дізнався про сесію з повідомлень у соцмережі.

Голова фракції "Свобода" в раді Іван Окоєв стверджує, що останнім часом це стало звичною практикою в раді – не повідомляти їх про сесії.

"Складається таке враження, що після обшуків у Бучанській міській раді разом з документами вилучили і контакти депутатів-свободівців. Уже про другу позачергову сесію дізнаюсь із соціальних мереж. Якщо позачергова сесія 21 липня була покликана захисти міського голову, правда, не зрозуміло від кого, і тут на нашу підтримку ніхто і не сподівався, то позачергова сесія 1 серпня, здавалося, стосувалася низки важливих питань, якби не одне "цікаве" питання: виділення одного гектара землі нікому невідомій у Бучі атошній організації. Невже всі бучанські воїни забезпечені земельними ділянками? ", – розповів Окоєв.

Він додав, що фракція "Свободи" вимагатиме публічного пояснення від посадових осіб міської ради стосовно відсутності інформування про проведення позачергових сесій.

Сесію проводив особисто міський голова Анатолій Федорук. Саме він наполягав на тому, що потрібно виділити земельну ділянку "Всеукраїнському союзу ветеранів АТО".

18 депутатів (з 34) підтримали дозвіл "Всеукраїнському союзу ветеранів АТО" укласти з забудовником договір суперфіції під багатоквартирну забудову нібито для воїнів АТО на площі 1 га по вулиці Івана Кожедуба.

Відзначається, що одним із засновників "Всеукраїнського союзу ветеранів АТО" є Ілля Кива, який цього літа балотувався в нардепи на Херсонщині. А сама спілка зареєстрована у місті Миколаєві.

Як відомо, Киву звільнили з посади начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції 19 травня 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...