Революція на місцях: В Ірпені намічається новий Майдан (фото, відео)

В Ірпені за участю "тітушек" міська рада прийняла Генеральний план. Громадські активісти вимагають провести реальні громадські слухання, оскільки документ, на їхню думку, може привести до екологічної катастрофи.
Ірпінь. Фото: Еспресо ТБ.

Влада Ірпеня намагається залякати активістів, які протестують проти прийняття в місті незаконного Генерального плану, який не обговорювався на реальних громадських слуханнях. Про це повідомив лідер місцевого громадського руху, що опонує міській владі, Олексій Зіневич, передають Патріоти України.

Він заявив, що в його будинок намагалися увірватися "тітушки", а також пошкоджено майно найбільшого провайдера Інтернет в місті - компанії "Бест", яка належить йому. "ОПГ (організована злочинна група - ред.) Карплюка показала своє справжнє обличчя. О 6.30 ранку до мене додому ломилося близько 50 тітушек в масках, пошкодили огорожу. О 7.00 членам нашої команди почав надходити телефонний спам. О 8.00 в міськраді почалася війна, активістів тиснули, виштовхували, не давали слова. О 9.00 моїй компанії Бест порізали основні та резервні кабелі, всі абоненти без сервісу. О 9.30 почалися проплачені провокації під офісом і біля міської ради. Хто говорив, що Ірпінь НЕ Чикаго? Нас не залякати. Далі буде", - написав він.

Зіневич додав, що магістральні кабелі компанії були вирізані "зі знанням справи, професіоналами". "Також порізані і кабелі мобільних операторів. На подив, кабелі компанії "Айлан", яка належить екс-меру Карплюку, залишилися цілими", - зазначив він.

Активісти уточнюють, що без Інтернету залишилися 15 населених пунктів Приірпіння. Раніше Зіневич також публікував інформацію про те, що люди в масках і з бензопилами ламають паркан його будинку. На думку активіста, за цими провокаціями стоїть екс-мер міста Володимир Карплюк, який на недавніх фейковий громадських слуханнях виступав в якості глави інвестиційної ради міста, а також є публічним спікером генплану незважаючи на те, що пішов у відставку в серпні 2018 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...