Дуже символічно: У Москві загорівся Центральний банк Росії (фото, відео)

На місце пожежі прибули 26 пожежних розрахунків.

Пожежа у Центробанку РФ у Москві. Фото: Інтерфакс.

У п'ятницю, 24 серпня, в центрі Москви загорілася будівля Центрального банку Росії, передають Патріоти України.

"Спостерігається відкрите горіння, сильне задимлення", - сказав агентству "Інтерфакс" співрозмовник. У прес-службі столичного МНС повідомили, що підрозділи прибули за адресою Неглинна, 12, де в адміністративній будівлі сталася пожежа на шостому поверсі.

На місце пожежі прибули 26 пожежних розрахунків. "Відкрите горіння в будівлі Центробанку на вулиці Неглинній збито на площі 30 "квадратів," - поінформували незабаром в МНС.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...