Два фронти: Синоптики розповіли, який сніговий удар чекає Україну на вихідних

Температура повітря буде від -6 до +1 градусів, на сході -3 до +3 градусів.

Ілюстрація: s1.gismeteo.ua

У найближчі вихідні погоду в Україні продовжить визначати активний циклон, що приніс снігопади, але його епіцентр зміститься на схід, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, в основному сніг очікується, вночі в Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській областях та на Закарпатті місцями сильний сніг.

У суботу, 20 січня, на заході і на півночі країни очікується від -4 градусів нижче нуля до -1 градуса. На сході буде тривати сніг і стовпчик термометра буде перебувати на рівні від -6 до +2 градусів.

На півдні - мокрий сніг і дощ при температурі від -4 до +4. У столиці очікується субота без опадів при температурі від -5 до -1 градуса.

У неділю, 21 січня, снігопад очікується в центрі країни, а на сході і півдні - мокрий сніг із дощем. У західні області увірветься новий циклон із Польщі, який також принесе сніг і мокрий сніг.

Температура повітря на заході буде від -6 до +1 градусів, на сході -3 до +3 градусів, на півночі стовпчик термометра впаде від -10 до -3 градусів, на півдні від -6 до +1 градуса. У центрі температура коливатиметься від -8 до +1 градуса.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...