"Два місяці чекали погоду": Київські комунальники кладуть асфальт під дощем (фото)

Де взяти для цієї країни інших людей?!!

Комунальники в дощовиках кладуть асфальт. Фото: Твіттер.

У столиці комунальники під час зливи почали ремонт дорожнього покриття на Дарниці. Про це на своїй сторінці в Twitter написав журналіст Влад Содель, опублікувавши відповідні фото, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Укладанням асфальту під час дощу комунальники, за словами журналіста, займаються на вул. Ревуцького в Дарницькому районі.

"Два місяці була розрита дорога, два сухих місяці. І тут раптом", - зазначив Содель. Як можна побачити на фото, комунальники в дощовиках укладають свіжий асфальт прямо в калюжі.

Нагадаємо, в середині квітня в столиці в одному зі скверів комунальні служби поливали дерева, незважаючи на сильний дощ.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...