"Два урода": У соцмережу виклали фото ватажка "ДНР" і депутата РФ у кріслах збитого "Боїнга"

Якщо подивитися на вирази обличчя Захарченка та Шаргунова, то можна зрозуміти, що їх зовсім не збентежила моторошна загибель великої кількості людей одночасно.

Захарченко і Шаргунов. Фото: соцмережі.

Сьогодні в день четвертої річниці аварії рейсу МН17 на Донбасі, в мережі пригадали фото ватажка «ДНР» Олександра Захарченка разом з депутатом РФ Сергієм Шаргуновим, передають Патріоти України.

«Раритетний» знімок на своїй сторінці в соцмережі розмістив журналіст Олександр Тверськой. Під фото він написав: «Російський письменник і депутат Держдуми Шаргунов разом з терористом Захарченком зручно розташувалися в кріслах збитого «Боїнга».
Інші користувачі під даним постом пишуть: «Бездушные мрази. Горите в аду!», «Кровавый клоун Шаргунов», «Мародеры — в русском языке есть специальное слово для таких людей», «Шакалы», «Два урода».


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.