Дві кулі та ніж в горло: В Одесі жорстоко розправились з ветераном карного розшуку

Тіло виявили співробітники приватного охоронного агентства, яких викликали сусіди.

Володимир Сочілін був жорстоко вбитий. Фото:http://dumskaya.net/

В Одесі у власній квартирі застрелили колишнього начальник карного розшуку Ленінського району міста Володимира Сочіліна. Про це повідомляє місцеве видання Думская, передають Патріоти України.

За даними видання, у 60-річного чоловіка двічі вистрілили, а потім встромили ножа в горло. Тіло виявили співробітники приватного охоронного агентства, яких викликали сусіди.

Сочілін все життя пропрацював в органах внутрішніх справ, звільнився у званні майора. На пенсії займався бізнесом. Він був завзятим спортсменом і, незважаючи на солідний вік, зберігав відмінну фізичну форму.

За тиждень до вбивства колишнього міліціонера в розташованому неподалік будинку №2 по вулиці Висоцького виявили труп 80-річної жінки - теж зі слідами насильницької смерті. Обидва злочини поки що не розкриті.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...