"Двічі не вмирають" : Під Авдіївкою бійця АТО від смерті врятував медальйон - Сергій Риженко

Головний лікар Дніпровської лікарні наголосив, що поранений боєць дивом залишився живим.

Сергій Риженко. Фото:hromadskeradio.org

Медальйон із надписом "Двічі не вмирають" врятував бійця АТО Андрія від смерті в результаті обстрілу терористами міста Авдіївка. Про на своїй сторінці в Facebook написав головний лікар Дніпровської обласної клінічної лікарні імені І. І. Мечникова Сергій Риженко, інформують Патріоти України.

За його словами, нещодавно в лікарню потрапило двоє тяжко поранених бійців АТО. Перший із них – Андрій, який дивом залишився живим.

"Двічі не вмирають" – написано на медальйоні Андрія, який, напевно, врятував йому життя. Вдавлення від осколка видно неозброєним оком. Мінно-вибуховий перелом стегна, відірвані пальці – пам'ять про промзону Авдіївки", – написав Риженко.

Другий постраждалий – Ігор. Йому лише 21 рік.

"Другий боєць, що надійшов ввечері, – Ігор, 21 рік. Поранений снайпером на Світлодарській дузі. Пробиті легені, діафрагма, розбитий спинномозковий канал, паралізована нижня частина тіла. Втратив більше трьох літрів крові. Жахливі поранення, несумісні з життям, намагаються вилікувати реаніматологи та хірурги", – зазначив Риженко.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...