До лікарні Мечникова у Дніпрі вночі доставили трьох бійців АТО з важкими пораненнями

Один з військових отримав наскрізне кульове поранення голови, ступінь ураження головного мозку критичний.

У Дніпрі в лікарню доставили важкопоранених бійців АТО. Ілюстрація:Цензор.нет

Вночі до лікарні Дніпра імені Мечникова надійшли троє бійців АТО. Їм 19, 23 і 27 років. Про це пише на своїй сторінці у Facebook головний лікар медустанови Сергій Риженко, зазначають Патріоти України.

"Головне, що вижили", - сумно сказав досвідчений реаніматолог, відправляючи врятованих трьох поранених у тилові військові шпиталі", - йдеться в його повідомленні.

Так, в одного з них важка відкрита травма мозку з крововиливом, перелом склепіння та основи черепа. Другому військовому осколки пошкодили шию, гортань, обличчя, праве око. Відірвало ліву кисть.

Третій отримав наскрізне кульове поранення голови, ступінь ураження головного мозку критичний. Після декомпресійної трепанації він перебуває в комі, на апаратному диханні. Його стан вдалося стабілізувати.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...