Ішов у хорошому настрої, щиро посміхаючись: У Дніпрі жорстко побили відомого волонтера (фото)

Після інциденту чоловік викликав поліцію, яка приїхала лише через півгодини. За цей час нападники втекли.

Волонтер після побиття. Фото:facebook

У Дніпрі невідомі серед білого дня сильно побили волонтера, активіста і колишнього бійця батальйону Дніпро-1 Олега Чистопольцева. Причиною бійки, за словами потерпілого, став надмірно гарний настрій. Про це волонтер розповів на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Чистопольцев розповів, що у вівторок, 4 вересня, йшов по місту в гарному настрої. Переходячи дорогу на вулиці Антоновича він почув запитання: "Ти чого посміхаєшся?" від молодого "спортика", що сидів у машині. На це волонтер відповів: "їдь собі спокійно, ти тут ні при чому", після чого сів у свою машину.

"Приблизно хвилин через 5 двері авто різко відкрив спортик і відразу почав наносити удари руками-ногами. Поруч з ним стояв ще один хлопець. Після того, як я, перебуваючи в невигідному для захисту становищі, вийшов з авто, до побиття підключився і він", - розповів потерпілий.

Під час побиття невідомі зламали чоловікові руку, також він отримав кілька саден. Після інциденту Чистопольцев викликав поліцію, яка приїхала лише через півгодини. За цей час нападники втекли. За фактом побиття чоловік написав заяву в поліцію.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...