Зі словами "вот почему Донбасс бунтует": Водій київської маршрутки напав на волонтера, що заступився за пільговиків

За словами Тіма Златкіна, водій вимагав у трьох жінок плату за проїзд, не дивлячись на те, що у них були пільги.

Водій маршрутки застосував газовий балончик проти волонтера. Фото: соцмережі.

Відомий волонтер Тім Златкін в київській маршрутці № 463 заступився за жінок і отримав від водія газом в обличчя. Історію про маршрутників і суперечці з ним Златкін розповів в Facebook, передають Патріоти України.
За словами волонтера, водій вимагав у трьох жінок плату за проїзд, не дивлячись на те, що у них були пільги. «Матом гавкнул дословно „теперь я понимаю, почему Донбасс бунтует“. С этого слова я не выдержал и потребовал рассказать шота про Донбасс мне», — пише Златкін.

Конфлікт переріс у словесну перепалку. Волонтер зажадав зупинити маршрутку і вийти поговорити. Водій зупинився на проспекті Степана Бандери, бризнув Златкіну в очі балончиком і поїхав. «Вызвали полицию (спасибо сотруднице аптеки). Глаза еле промыл», — пише потерпілий.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...