"Заткнись, а то ударю!": У Дніпрі водій маршрутки відмовився везти школяра по учнівському квитку

​Хлопчик повернувся додому в істериці.

Ілюстрація:PRO.te.ua

У Дніпрі водій маршрутного таксі відмовився везти 13-річного хлопчика, який ввечері повертався з тренування. Про це повідомила мама хлопчика в Дніпропетровській групі "Райончик" у Facebook, передають Патріоти України.

Тетяна Коробко розповіла, що її син ввечері повернувся додому в істериці, бо водій маршрутки відмовився його везти і пригрозив фізичною розправою. Хлопчик був разом з товаришем, і вони пред'явили свої учнівські квитки.

"Сьогодні мій син прийшов з тренування в істериці. Водій маршрутки 107, держномер АЕ 91-78 АА, відмовився везти по учнівському, доводячи, що вже уроки давно скінчилися. Діти (син їхав з другом) показували учнівський та говорили, що мають право в будні користуватися пільгою, не можна у вихідні, святкові та канікули. на що була відповідь: закрийся, а то вдарю. І це мужик, вагою більше 120 кг, говорить щуплому 13-річному хлопчику, який після занять в школі, їздить на тренування, а не сновигає по підворіттях", - написала жінка.

У коментарях користувачі повідомили, що раніше на подібне питання було неофіційне роз'яснення, що шкільний час - це час, який відноситься безпосередньо до уроків, з 7 ранку до 16 години дня.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...