"Заткнись, а то ударю!": У Дніпрі водій маршрутки відмовився везти школяра по учнівському квитку

​Хлопчик повернувся додому в істериці.

Ілюстрація:PRO.te.ua

У Дніпрі водій маршрутного таксі відмовився везти 13-річного хлопчика, який ввечері повертався з тренування. Про це повідомила мама хлопчика в Дніпропетровській групі "Райончик" у Facebook, передають Патріоти України.

Тетяна Коробко розповіла, що її син ввечері повернувся додому в істериці, бо водій маршрутки відмовився його везти і пригрозив фізичною розправою. Хлопчик був разом з товаришем, і вони пред'явили свої учнівські квитки.

"Сьогодні мій син прийшов з тренування в істериці. Водій маршрутки 107, держномер АЕ 91-78 АА, відмовився везти по учнівському, доводячи, що вже уроки давно скінчилися. Діти (син їхав з другом) показували учнівський та говорили, що мають право в будні користуватися пільгою, не можна у вихідні, святкові та канікули. на що була відповідь: закрийся, а то вдарю. І це мужик, вагою більше 120 кг, говорить щуплому 13-річному хлопчику, який після занять в школі, їздить на тренування, а не сновигає по підворіттях", - написала жінка.

У коментарях користувачі повідомили, що раніше на подібне питання було неофіційне роз'яснення, що шкільний час - це час, який відноситься безпосередньо до уроків, з 7 ранку до 16 години дня.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...