Спочатку заблокував рух: У Києві невідомий напав на водія маршрутки та пасажирів (відео)

Між водіями червоного Mitsubishi та маршрутки виник конфлікт у Києві, внаслідок якого постраждали пасажири.

Водію вміст балончика розпилили прямо в обличчя. Фото: скріншот з відео.

Інцидент трапився на зупинці Південна Борщагівка у вівторок, 29 січня. Про це повідомляє Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.

"Не знаю, в чому саме полягав конфлікт водія маршрутки, в якій ми їхали, і водія червоного Mitsubishi, але відчув, як різко загальмували, а потім нашого водія задули газом. Його і, відповідно, частину пасажирів маршрутки", - розповів один із очевидців події.

Повідомляється, що водій легковика заблокував рух маршрутки №576, а після цього застосував силу. На опублікованому відео видно, як водій протирає обличчя після події.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...