"Нехай вас соціальна служба возить!": У Києві водій маршрутки вилаяв пенсіонерів (відео)

Навіть коли за стареньку заплатили нещасні 8 грн, водій продовжував кричати та принижувати її.
Водій заявив, що пенсіонери "заробили пенсію і нехай платять". Фото: скріншот з відео.

В українській столиці, на вулиці Лісовій, маршрутчик зчинив скандал, бо не хотів везти пенсіонерів. Відповідне відео з водієм маршрутки №526 опублікували у спільноті «Київ Оперативний» у Facebook, передають Патріоти України.

«Спостерігали картину, як водій облив брудом із ніг до голови пенсіонерів. Сказав, що їх навіть катафалк безкоштовно не повезе. І так кричав, що у пасажирів вуха позакладало. Потім додав, що вони пенсію отримують і нехай їдуть на таксі, а у нього приватна маршрутка і пенсіонерів він не возить! Жодного, ні двох, взагалі ніскільки”, — зазначено в повідомленні.

«Я до вас додому не прийшов на борщ, і я вам нічого не винен, правда? Ось соціальна служба є, вони зарплати отримують, машини нові, все — викликайте, нехай возять вас!» — обурився водій. Також кілька разів наголосив, що не отримує зарплати, а пенсіонерам платять пенсію.

Одна з пенсіонерок, як зазначила автор ролика, так і залишилася стояти на кінцевій, сказавши, що боїться зайти в громадський транспорт, «бо виганяють». «Бабуся 40 хвилин чесно чекала трамвай, який не приїхав, тому що зламався, і навіть коли за неї заплатили йому ті нещасні 8 грн, він продовжував кричати та принижувати», — йдеться в повідомленні.

«Дуже обурливо! Пенсіонери бояться навіть запитати, чи підвезуть, тому що виганяють і матюкають із ніг до голови! Скільки ж це хамство триватиме в країні?». «Він працює в тіні? Хто дав йому маршрут?», «Бидло і є бидло», — напеисали у коментарях небайдужі.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...