Хіти тижня. "Це вже діагноз": У Києві розгорівся скандал через водія маршрутки та відрізаний Крим (фото)

У мережі порадили ввести воєнний стан у Києві та Київській області, "щоб розігнати щурів".

Маршрутник вважає Крим не українським? Фото: соцмережі.

У мережі опублікували фото маршрутного таксі в Києві, на лобовому склі якого була наклеєна карта України без окупованого Росією Криму. Про це написав на сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц. Маршрутка прямує рейсом "Київ — Біла Церква", передають Патріоти України.

"Зради немає... Як і Криму... А я все переймаюся, чому наші місцеві маршрутники завжди такі "люб'язні" із ветеранами російсько-української війни. Коментарі зайві..." — йдеться у повідомленні.

Інцидент обурив користувачів Facebook. У коментарях люди писали: "Малороси довбані", "Тварина", "От мудило", "Маршрутники, ну, це вже, як діагноз".

Читачі також запропонували звернутися у СБУ за поясненнями. А інші порадили ввести воєнний стан у Києві та Київській області, "щоб розігнати щурів".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...