Двоє маленьких дітей залишилися без тата: У мережі розповіли про загиблого на Донбасі бійця ЗСУ (фото)

​26-річний захисник України загинув від кулі ворожого снайпера неподалік від окупованої Горлівки.

Микола Вільчинський. Фото:Facebook

У мережі розповіли про загиблого 12 червня на Донбасі від кулі ворожого снайпера бійця ЗСУ Миколу Вільчинського. У 26-річного воїна залишилися молода дружина і двоє дітей. Про це повідомили на сторінці 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила в Facebook, зазначають Патріоти України.

Микола Вільчинський народився в 1992 році в Горохівському районі Волинської області. На початку війни був мобілізований, а потім вирішив піти на контракт в ЗСУ.

За словами друзів і побратимів українського воїна, Микола був надзвичайно веселим і життєрадісним чоловіком, справжнім бійцем і патріотом. "У 26-річного юнака, який тільки по-справжньому починав жити, залишилися батьки, молода дружина і двоє маленьких дітей", - розповіли в мережі.

Боєць загинув неподалік від селища Новгородське, розташованого в околицях тимчасово окупованої Горлівки Донецької області.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...