Двоє тримали, третій бив: В окупованому Криму пограбували свата Кучми (відео)

Тільки близько 9:00 ранку побитого чоловіка виявив водій, який прийшов на роботу, а до того часу ніхто його криків не чув.

Анатолія Франчука побили та пограбували. Фото: скріншот з відео.

У Криму в ніч з 9 на 10 серпня 2018 року невідомі увірвалися в будинок колишнього прем'єр-міністра Криму Анатолія Франчука, після чого побили та пограбували його. Про це повідомляє Кримське інформаційне агенство, передають Патріоти України.

За словами постраждплого, зловмисники зв'язали і побили його, а також розкрили три сейфа, викравши велику суму грошей. "Я ліг спати близько 1 години ночі, заснув. Приблизно близько 2 години ночі увірвалися кілька людей. Скільки саме їх було, я в темряві не бачив. Але троє тримали мене. Можливо, їх було більше. Мені зв'язали руки і ноги, один тримав пов'язані руки, другий – ноги, а третій бив по голові, по ногах. Потім на ганчірку налили якусь рідину, поклали на обличчя, мабуть, щоб я втратив свідомість", – розповів Франчук.

Після того, як постраждалий прийшов до тями, він як і раніше був зв'язаний по руках і ногах, а оскільки в будинку на момент пограбування перебував сам, зойків ніхто не чув. Тільки близько 9:00 ранку чоловіка виявив його водій, який прийшов на роботу.

"З сейфів вкрали приблизно мільйон рублів, 137 тисяч доларів і багато золота, яке належало померлій 5 років тому дружині", - зазначив він.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...