Двоноса собака стала сенсацією телешоу (відео)

У Каліфорнії учасник телевізійного шоу врятував від смерті австралійську вівчарку з двома носами.

Тепер його звуть Тоббі. Фото: Caters News Agency

Двоносий пес жив в місті Фресно (штат Каліфорнія), на вулицях якого його і помітили співробітники організації по вилову тварин. Тоді ж його і побачив і Тодд Рей, один з учасників телевізійного шоу про фріків Venice Beach Freakshow, яке транслюється на телеканалі AMC. Про цю незвичайну собаку розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Австралійську вівчарку відправили до притулку, де збиралися приспати, так як співробітники були впевнені, що ніхто не захоче забрати собаку з таким дефектом до себе додому.

Фото: Caters News Agency

Рею, який зателефонував до притулку, сказали, що пса присплять через кілька годин. Він тут же приїхав і забрав незвичайного пса собі, назвавши його Тоббі.

Він повіз свого нового друга до ветеринара, оскільки побоювався, що через подвійний ніс у собаки можуть бути проблеми зі здоров'ям. Ветеринар, обстеживши собаку, заявив, що вона абсолютно здорова.

Власник такого незвичайного пса розповів, що жодного разу не пошкодував, що став господарем Тоббі.


Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...