Двигуну внутрішнього згоряння скоро на пенсію: У США пройшла презентація бюджетного седана від Tesla Motors (відео)

У США на покупку нового електрокара Tesla 3 держава зобов'язується відшкодовувати $12 тис.

Новий бюджетний седан Model 3 компанії Tesla Motors. Скріншот.

У Каліфорнії пройшла презентація бюджетного седана Model 3 компанії Tesla Motors. Незважаючи на те, що його виробництво почнеться лише в 2017 році, машину вже замовили понад 130 тис. осіб, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Черга в Санта-Кларі (Каліфорнія) на передзамовлення нової Tesla 3. Стоять у черзі, хоча це можна зробити онлайн.

Незважаючи на те, що виробництво машини почнеться лише в 2017 році, автомобіль вже замовили понад 130 тис. осіб. Ціна автомобіля буде починатися від $35 тис. Це майже в два рази менше, ніж попередні моделі Tesla.

АЛЕ! Для перших 200 000 машин держава в США відшкодовує $12 тис, так що для американця Tesla 3 буде коштувати всього $23 тисячі.

Model 3 розганяється від 0 до 100 км / год за 6 сек. Пробіг електромобіля на одній зарядці становить близько 215 миль (346 км). «Ви не зможете купити кращий автомобіль за $35 тис. Або близько того. Це дійсно дуже хороша машина, навіть без будь-яких опцій», - заявив засновник Tesla Ілон Маск.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...