Директор сервісного центру МВС на Волині спійманий на хабарі (фото)

Разом з ним затримані ще двоє провідних фахівців центру. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Начальника територіального сервісного центру МВС України у Волинській області затримали за підозрою у систематичному хабарництві. Як повідомили у прес-службі ГПУ, затримання відбулося 14 вересня і йдеться про понад 40 епізодів вимагання та одержання неправомірної вигоди, передають Патріоти України..

Грошові кошти обсягом понад 100 тис грн, отримані за попередньою змовою у групі з двома підлеглими працівниками, призначалися за прискорення у видачі громадянам документів державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі та обміну водійських посвідчень.

Грошові кошти виявили та вилучили під час огляду місця події.

Нині проводяться обшуки в службових кабінетах та за місцем проживання фігурантів справи, під час яких вже вилучили десятки копій документів з прикріпленими до них грошовими коштами.

“Крім того, в службовому кабінеті начальника виявлено понад 3 тис дол США та 20 тис грн, а за місцем його проживання – понад 3 тис дол США та ювелірні цінності – золоті злитки. У ході обшуку службового кабінету одного з підлеглих-зловмисників – понад 14 тис грн.

За результатами їх проведення буде вирішуватись питання про повідомлення посадовцям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад”, – кажуть в прокуратурі.

Згодом стало відомо, що затриманим виявився начальник сервісного центру МВС України у Ковелі Віталій Новіков.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...