Директора іноземної компанії застрелили на Київщині (фото, відео)

Вбивці з місця події зникли на автомобілі, номерний знак якого, імовірно, крадений.

Місце вбивства. Фото:http://kiyany.obozrevatel.com/

У селі Крушинка Васильківського району Київської області у вівторок, 20 вересня, невідомі вбили директора іноземної компанії. Джерела Обозревателя в правоохоронних органах повідомили, що в чоловіка потрапили три кулі, передають Патріоти України.

Вбивці з місця події зникли на автомобілі, номерний знак, імовірно, крадений. Відомо, що чоловік жив в одному з будинків поблизу від місця події.

Депутат Васильківської міськради Микола Неділько написав у Facebook, що був убитий директор компанії Caparol (велика компанія, яка займається лакофарбовими матеріалами. - ред.) в Україні.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...