Дисонанс "русского мира": У "ЛНР" запрошують йти на службу до бойовиків українською мовою (фотофакт)

Плакати у військоматі окупованої Луганщини написані українською

Фото: "Фейсбук"

В одному з військоматів на окупованій території Луганщини на службу до бойовиків закликають вступати українською мовою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

Як написав на своїй сторінці у соцмережі журналіст Євген Спірін, на стенді у військоматі "ЛНР" розташовані плакати "Я захищаю свій народ", "Безпека рідного неба у твоїх руках" і т.п. "Игорь свет Венедиктович уже в открытую совершает деверсии в младореспублике. Доколе МГБ будет это терпеть? Доколе Плотницкий будет проводить укроп-линию и уничтожать "лнровских" патриотов?

Один из военкоматов "лнрщины", тот случай, когда исходники остались, нового материала нет, а заказ выполнить надо", - пише Спірін.

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...

Окупанти навіть зруйнували його дім, але...: Харків'янина вдруге судитимуть за любов до "русского мира" (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 21:28

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові 48-річного чоловіка, який є шанувальником Росії. За даними слідства, у 2022 році його вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що він заперечував збройну агресію Росії проти Україн...