Дитячо-військові табори Л/ДНР: Як Кремль перетворює юних українців у "гарматне м'ясо" проти їхньої Батьківщини (відео)

У російському таборі в Пензі дітей вчили збирати і розбирати автомат Калашникова і пістолет Марголіна, стріляти з цієї зброї, метати гранати.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео, у якому показані школярі з окупованих бойовиками територій Луганської області, які проходили підготовку в російському таборі. Відео опубліковано на сепаратистському каналі News-Front на YouTube, передають Патріоти України.

"Школярі ЛНР пройшли підготовку в оборонно-спортивному таборі "Гвардієць "Міноборони РФ", - названий відеосюжет. З самого відео випливає, що цей табір знаходиться в російському місті Пенза.

У російському таборі дітей вчили збирати і розбирати автомат Калашникова і пістолет Марголіна, стріляти з цієї зброї, метати гранати.

"Свіже гарматне м'ясо для ОРЛО готують в таборах МО РФ", - коментують відео в Twitter Necro Mancer.

"А перед "строєм" стоїть путінський мотоцикліст з банди Хірурга", - відзначають в Twitter Fox.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...