"Дитина постійно голодна, або животик болить": У дитсадку Кропивницького розгорівся скандал через харчування (відео)

Меню в їдальні непогане, але батьки нарікають на те, що діти насправді не отримують цієї їжі.

У Кропивницькому у садку малеча постійно хотіла їсти. Ілюстрація: соцмережі.

У Кропивницького виник скандал через харчування дошкільнят у дитячому садку. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Батьки скаржаться, що їхні діти ходять голодними, а коли їдять в їдальні, то у них потім болить живіт. Тому дорослі прийшли під кухню дитсадка з санкнижками, в бахілах, медичних рукавичках та гігієнічних шапочках. "Він приходить, він скаржиться, що він голодний. Ось вчора він прийшов, каже: я їв тільки вранці. Це було несмачно, у мене болить животик. Ми платимо гроші, майже 500 грн, а у мене дитина постійно голодна. Постійно ці кислі помідори", - каже мама Вікторія Хриненко.

Меню в їдальні непогане, але батьки нарікають на те, що діти насправді не отримують цієї їжі. "Не всі у нас батьки незадоволені їжею. Свіженьке, смачне", - каже завідувачка дитячого садка №21 Наталія Брояковская. Найбільше батьків не влаштовують вареники, якими напередодні на обід годували дітей. "Це систематично готуються ці вареники. В такому вигляді вони завжди подаються. Правду дуже важко відстояти, за правду треба боротися і не боятися її говорити. За це я отримала догану, за це я вчора була звільнена", - розповіла вихователька Олена Ткаченко.

Мам обурило фото цього блюдо, яке вихователька опублікувала у батьківській групі. На знімку було щось схоже на вареники, але не вони. Вихователька сказала, що саме цим годували дітей. Вже під вечір жінку звільнили, проте завідувачка переконує, що вареники тут ні при чому.

"Виховательку звільнено за порушення трудової дисципліни, за систематичне невиконання своїх посадових обов'язків", - пояснила завідуюча. В дитячий сад приїхав начальник міського управління освіти. Вона сказала, що виховательку на роботі поновили. "Вона працює, але управління освіти створює комісію і буде по кожному факту, заявленому з кожної сторони, розбиратися", - пообіцяла Лариса Костенко.

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...

"Був у нас солдат-контрактник, відірвало обидві ноги поки ми його несли": Українські військові розповіли про неймовірні порятунки поранених з поля бою

середа, 24 квітень 2024, 7:30

Військові евакуаційної групи бригади "Спартан" Національної гвардії долають десятки кілометрів пішки, аби з-під ворожого вогню врятувати побратимів з поля бою. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Кіри Овес, передають Патріоти України. Наразі "с...