Дитині, яка постраждала під Маріуполем, чиновники пропонують жити в жахливих умовах без ліфту

Хоча хлопець втратив ноги, місцева влада вважає, що можна поселити його на третьому поверсі гуртожитку.

Коля з хрещеною мамою. Фото: "Фейсбук"

12-річному Колі Ніжніковському, який під час вибуху снаряда під Маріуполем позбувся обох ніг і однієї руки, а зараз повернувся в Україну після реабілітації в Канаді, місцеві чиновники запропонували поселитися на третьому поверсі гуртожитку без ліфта. Про це повідомляє KP.UA, передають Патріоти України.

І хоча під час лікування дитини в Канаді волонтери своїми силами побудували для нього і його мами новий будинок, на остаточну обробку грошей не вистачило. Тому і постало питання про тимчасове житло. Відвідавши запропоновану їм кімнату в гуртожитку, хрещена Миколи Олена Кунєва прийшла в жах.

"Кімната - повна антисанітарія, підлоги в якійсь білій шпаклівці, у нас в недобудованому будинку умови кращі! Общага ця не для дитини інваліда точно, а третій поверх - це просто знущання для Колі і його мами", - заявила Олена журналістам. У підсумку вона вирішила поселити Ніжніковського в своєму будинку, поки закінчується будівництво.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...