Дивна технологія прибирання снігу здивувала киян (відео)

Сніг прибирають з узбіччя та кидають на дорогу. У мережі сперечаються, чи правильним є такий метод.

Прибирання снігу. Фото: соцмережі

У Києві трактори знімають частину снігу з узбіччя і розкидають його на дорогу. Відео такого методу прибирання снігу опублікувала редактор Катерина Рошук в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Вулицями Святошинської та Жмеринської споглядала інноваційну технологію прибирання снігу: трактори прибирають сніг з узбіччя, де він нікому не заважає, на дорогу. Прямо під колеса транспорту (на першому відео). Як виглядає дорога після цієї процедури інноваційної - на другому відео", - пише Рошук.

Киянка запитує, чи "не зійшли комунальники з розуму", а також називає таку роботу – створенням аварійної ситуації. "На тракторі їхати по брилах снігу напевно ок, але не на тракторі - небезпечно".

У коментарях користувачі з обуренням підтверджують, що подібний метод снігоприбирання використовують по всьому Києву. "Це щоб машини роз'їздили. При погоді близько нуля так роблять. Не бачу жаху. Саме тут", - коментує Гліб Горошинський.

"Як правило біля бордюру зливова каналізація. Таким чином розчищаються місця її розташування, потім сніг тане і вода стікає в дощову каналізацію. Все правильно", - підтверджує Володимир Борсук.

"Це буде боляче, але більше не повториться": Експерт заявив, що в Україні необхідно ввести ринкову ціну на електроенергію

понеділок, 6 травень 2024, 10:24

Просто підвищувати тариф на електроенергію в Україні немає сенсу, треба проводити загальну реформу, у рамках якої ввести ринкову ціну на світло. Наразі всі регуляції у сфері енергоринку є "не мудрими і неправильними", вважає директор Центру досліджень ...

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...