Диво для ласунів: У Лондоні побудували паб з шоколаду (фото)

Знаменита компанія Carlsberg вирішила об'єднати ласунів і любителів холодного пива в одному місці.

У шоколадному пабі можна з'їсти пивний келих. Фото: ЖЖ.

Знаменита компанія Carlsberg вирішила об'єднати ласунів і любителів холодного пива в одному місці - в шоколадному пивному барі під назвою If Carlsberg Did Chocolate Bars! «Кращий бар» за розміром невеликий: всього 5 метрів шириною і 2 метри заввишки. На будівництво його пішло три місяці і півтонни шоколаду, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У барі можна побачити зроблений з шоколаду дартс, такі ж барні стільці, посуд з шоколаду, а ще телевізор, на якому показують кращі моменти Чемпіонату світу з футболу.

Дхармеш Рана, старший бренд-менеджер компанії, розповів журналістам, що відкриття такого бару приурочено до Великодня. Всі британці люблять пиво і шоколад, і творці вирішили придумати таке місце, яке стане раєм для ласунів і любителів хмільного напою.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...