Дивом врятувались? В Одесі здійснив аварійну посадку літак, що летів з Києва

Літак понад 40 хвилин не міг приземлитися через проблеми з шасі.

Скріншот

Літак, який слідував з Києва до Херсону, не зумів здійснити посадку у місці призначення. Через це його направили до Одеси, де він і здійснив аварійну посадку, повідомляють Патріоти України.

Рейс PS45 "Київ - Херсон" авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" вилетів з аеропорту Бориспіль о 20:44 і повинен був прилетіти за місцем призначення о 21:45. Однак після того, як він 40 хвилин кружляв над Херсоном, його відправили в Одесу на аварійну посадку.

В Одесі літак приземлився в 23:01. Про це свідчать дані системи відстеження польотів в реальному часі FlightAware.

У коментарі виданню один з пасажирів літака розповів, що проблему з посадкою у Херсоні пасажирам спочатку пояснили тим, що там нібито туман. Однак, по прибуттю в Одесу було озвучено, що в Херсоні літак не міг випустити одне шасі.

За інформацією "НикВести", аеропорт Херсона відмовив у аварійній посадці літака, на борту якого було близько 50 пасажирів.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...