Дивимось українське: Вийшов офіційний трейлер мутфільму "Микита Кожум'яка" (відео)

Новий мультфільм − це продовження знаменитої казкової історії про героїчного Кирила Кожум'яку. У казковій історії головним героєм стає його син − Микита.

Микита Кожум'яка. Кадр з мультфільму

Офіційна прем'єра повнометражного українського мультфільму запланована на грудень 2016 року. Мультфільм мав вийти набагато швидше, однак через брак фінансування та кризу 2008 року, роботу над ним довелось призупинити. Про це пише інформаційний портал Znaj.ua, повідомляють Патріоти України.

"Микита Кожум'яка" − це продовження знаменитої казкової історії про героїчного Кирила Кожум'яку. У мультфільмі головним героєм стає його син − Микита. На відміну від свого батька, 12-річний Микита не має надприродної сили, проте мусить перемогти злого змія-людожера.

На шляху до здійснення своєї цілі, Микиту чекає багато захоплюючих пригод, а його надійні друзі допомагають перемогти зміюку. Мультфільм розповідає про важливість дружніх відносин та всеперемагаючу силу духу, яка є набагато важливішою за надприродні фізичні вміння.

Мультфільм рекомендується для сімейного перегляду. Режисером мультфільму став Манук Депоян, відомий своєю анімаційною роботою "Пригоди бравого вояка Швейка".

Тривалість мультфільму становить 80 хвилин. Мультик зняли за відомою книгою Антона Сияники "Микита Кожум'яка".

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...