"Дивитися в очі не я йому повинна, а він. І просити вибачення Кучма повинен у мене і моїх дітей з лави підсудних" - Мирослава Гонгадзе

Вдова убитого журналіста заявила, що якби Кучма опинився під слідством, це стало б великим досягненням української правоохоронної системи та очищенням для всієї України.

Мирослава Гонгадзе. Фото:www.segodnya.ua

З моменту вбивства Георгія Гонгадзе минуло 16 років. Вдова Гонгадзе заявила, що після смерті свого чоловіка вона ні разу не зустрічалася з Леонідом Кучмою (голос якого нібито засвітився на плівках Мельниченка). Про це пише Високий замок, передають Патріоти України.

Мирослава Гонгадзе в інтерв'ю виданню сказала, що вона не зобов'язана взагалі розмовляти з колишнім президентом України, і якби Кучма опинився під слідством, це стало б великим досягненням української правоохоронної системи та очищенням для всієї України.

"Дивитися в очі не я йому повинна, а він. І просити вибачення Кучма повинен у мене і моїх дітей з лави підсудних", - різко заявила Мирослава Гонгадзе.

Вона вважає, що посилати Кучму як представника від України на переговори в Мінськ - неправильне рішення. Оскільки у екс-глави української держави занадто заплямована репутація.

"Ні до чого хорошого, тим більше до вирішення конфлікту, це не призведе. Мінські угоди мертві, треба це визнати і шукати нові формати", - заявила Гонгадзе.

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...