Джамала допоможе повернути Крим: Де пройде "Євробачення-2017"

Джамала здобула Україні перемогу? Тож здобудемо для Джамали звільнення її Батьківщини - Криму. І крапка.

Євробачення-2017 пройде в українському Криму. Фото: news.bigmir.netПеремога співачки Джамали на пісенному конкурсі "Євробачення" у шведському Стокгольмі викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж, які почали активно обговорювати, де пройде "Євробачення - 2017", повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Традиційно країна-переможець приймає наступний конкурс Євробачення, у 2017 році він відбудеться в Україні. Сама Джамала поки впевнена тільки в тому, що Євробачення-2017 пройде в Україні і не робить заяв щодо Криму, але користувачі соцмереж вже не тільки вітають співачку, а й прогнозують, хто може відправитися від Росії на Євробачення, а також вони запропонували повернути до складу України окупований Росією Крим і провести "Євробачення", наприклад, в Ялті або Бахчисараї.

Як вже повідомлялося, представниця України Джамала з піснею про трагедію кримськотатарського народу "1944" отримала перше місце в фіналі міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2016".


Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...