Джамала пояснила росіянам, якою бачить свою мету на "Євробаченні 2016"

Співачка сподівається, що її композиція може бути цікава Європі з точки зору новаторства в музиці.

Джамала. Фото: ЖЖ

Українська співачка Джамала повідомила росіянам, що претендує на перемогу на пісенному конкурсі "Євробачення 2016" в Стокгольмі (Швеція). Про це вона розповіла в ефірі російського телеканалу "Дождь", повідомляють Патріоти України.

"Ні, все ж я претендую на перемогу", - відповіла співачка на запитання російського ведучого, що для неї важливіше - просвітницька місія або перспектива перемогти. При цьому Джамала сподівається, що її композиція може бути цікава Європі з точки зору новаторства в музиці.

"Перш за все, музична складова, мені здається, вона дуже новаторська, вибачте мене, може, це нескромно, але вона, правда, дуже цікава з точки зору музики, це такий break beat з дудук, з мугамом, з кримськотатарською мовою. Я, якщо ви мені надішлете якісь, може, схожі роботи, я послухаю із задоволенням, але я нічого схожого на "Євробаченні" не чула. і звичайно, музична складова для мене, як для автора музики і слів, я розумію, що я б хотіла, щоб це було почуто в першу чергу, як музична одиниця, музична робота", - говорить співачка.

"У другу чергу, звичайно, це меседж, про який я вже говорила. Дуже важливо, щоб про цю історію дізналися люди. І я відчуваю зараз неймовірну увагу з боку всіх ЗМІ, в тому числі The Guardiens, Washington Post, New York Time, Billboard. Дуже багато людей написали, і мені дуже приємна їх увагу до цієї теми і до музики", - доповнила вона.

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...