Джамала про те, хто на Євробаченні до неї залицявся (відео)

Співачка зізналася, що їй було приємно те, що її національне вбрання та зачіска багатьом дуже сподобались.

Джамала. Фото: скріншот з відео.

Джамала завітала на День народження журналу Elle. Патріоти України пропонують вашій увазі інтерв'ю, яке співачка дала Світському життю.

-Джамало, сьогодні для 15-річчя модного глянцю ти обрала кримьско-татарське вбрання.

-Мені здається, що тобі дійсно теж буде пасувати ця форма головного убору. Так само я підтримую українських дизайнерів. Я вже спакувала всі свої 11 "луків", в яких я буду виходити на прес-конференції. У Стокгольмі буду тільки в українському вбранні. Це моя позиція, щоб питали: "Звідки такий одяг?" Щоб хотілося приїхати до нас, бо ми круті.

-На сцені "Євробачення" ти співаєш кримсько-татарською мовою. Хоча у вбранні, яке ти обрала для виступу, нічого кримсько-татарського немає. Чому?

-І так вже є і в музиці, і в словах багато фольклору. Мені хотілося виглядати космополітично. Виглядати як сучасна людина, яка точно знає, звідки вона і пам'ятає своє коріння. Але не хотілось, щоб це було і вишиванка, і феска, і все одразу.

-Чи стежиш ти за своїми конкурентами по конкурсу?

-Мені здається, дуже кльовий француз Амрі, ми знайомі і він мені сказав: "Я не гей, щоб ти знала". Я так здивувалась, чого він це каже. Мені подобаються британці, голандці. Виходить, що вони всі чоловіки, не знаю чому.

-Ти знаєш, про "Євробачення" часто кажуть, що це конкурс домогосподарок і сексуальних меншин. Що виконавець, який виступає, має обов'язково подобатися геям та лесбійкам. Як ти відчуваєш, ти їм подобаєшся?

-Я була в Амстердамі, можу сказати, що 99 відсотків в залі були секс-меншини. Вони дуже кльові, підходили, цікаливись, звідки в мене вбрання, зачіска. Мені це приємно.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...