Джошуа не вмовив: Володимир Кличко оголосив про своє рішення щодо реваншу

Легендарний український боксер пообіцяв повернутися на ринг.

Володимир Кличко. Фото:http://sport.segodnya.ua/Легенда професійного боксу Володимир Кличко пообіцяв повернутись на ринг після прикрої поразки від Ентоні Джошуа. Про це Володимир написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Після двох поспіль поразок від більш молодих боксерів, Володимир Кличко не опускає руки і не збирається завершувати свою професійну кар'єру. Він також все ще може взяти матч-реванш у Ентоні Джошуа, активувавши відповідний пункт в контракті, щоправда, офіційних новин з цього приводу поки що не надходило.

"Я їду з Лондона із почуттям загальної перемоги. В ту суботню ніч усі вболівальники і навіть я заслуговують на повагу. Ваше здоров'я і я ще повернуся (I'll be back)" - відомою фразою з "Термінатора" закінчив свій пост Володимир Кличко.

До речі, сам "Термінатор" Арнольд Шварценеггер висловив надію на те, що Кличко візьме реванш і знову порадує нас чудовим виступом.

Як повідомлялося раніше, британський боксер Ентоні Джошуа переконаний, що наречена та брат Володимира Кличка відмовлять українця від реваншу.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...