"Ей осталось приехать на Родину и выступать у себя" - окупанти кличуть Джамалу в Крим, пропонуючи змінити громадянство

"Ми із задоволенням готові прийняти "Євробачення" в Криму" - заявив один з колаборантів Константинов.

Повернення Джамали зі Стокгольма. Ілюстрація:rian.com.ua

Після тріумфальної перемоги Джамали на Євробаченні, окупаційна влада Криму зголосилася і запропонувала провести "Євробачення 2017" на окупованому Росією півострові, а також готова надати українці громадянство Росії. Про це заявив так званий "глава" кримського парламенту Володимир Константинов, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Звичайно, ми вболівали за росіянина. Перевага його була очевидною ... Я не фахівець в естраді, але нічого поганого вона (Джамала, - ред.) про Крим не заспівала, тому ми із задоволенням готові прийняти "Євробачення" в Криму. Якщо вони в Україні приймуть рішення проводити "Євробачення" в Росії, ми приймемо з великим задоволенням", - заявив він.

Також "глава" маріонеткового кримського парламенту вважає, що "взагалі, кримська татарка повинна повертатися до Криму і жити зі своїм народом".

У свою чергу, віце-прем'єр окупаційного окупаційного уряду Георгій Мурадов, також закликав Джамалу повертатися на батьківщину в Крим.

"Я підкреслюю, що Крим завжди буде радий виступу Джамали, це її батьківщина", - сказав він.

Тому, продовжив Мурадов, "їй залишилося провести невеликі заходи, пов'язані зі зміною громадянства, приїхати на Батьківщину і виступати у себе".

"Тривалі теми депортації повинні бути закінчені, потрібно повертатися. Ми їй завжди раді, вітаємо і думаємо, що серед отриманих нею російських голосів багато людей з числа кримських татар, які у нас в Криму проживають", - додав Мурадов.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...