Екс-боєць АТО загинув під Хмельницьким при загадкових обставинах, - ЗМІ

Вибух, спровокований невизначеним пристроєм, стався неподалік від склозаводської споруди у місті Славута.

Ілюстрація:zn.ua

У місті Славута Хмельницької області вибух, спровокований невизначеним пристроєм, став результатом загибелі військовослужбовця Національної гвардії. Про це стало відомо із заяви представників славутського військкомату, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

Згідно з повідомленням, вибух стався неподалік від склозаводської споруди. Слід зазначити, що жертва раніше проходила службу в зоні проведення АТО.

Військовослужбовець 1979 року народження брав участь у конфлікті, будучи контрактним службовцем Нацгвардії. У військкоматі констатували, що він повернувся із зони війни влітку 2015 року.

На теперішній момент не відомо, що саме послужило причиною потужного вибуху. Біля місця події зараз працюють групи оперативників СБУ та органів правопорядку.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...