"Расплата за "ихтамнетов": Росіяни приплели Україну до вибуху будинку в Шахтах

Як же треба було Кремлю запудрити мізки своїм громадянам, щоб перше, що вони подумали: "хохли напали".

Вибух у Шахтах. Фото: Інтерфакс.

Вибух у багатоповерхівці міста Шахти Ростовської області, який відбувся 14 січня, у Росії вважають "нападом українців", передають Патріоти України.

Так розповіла про свої перші враження свідок НП, стверджує "Новая газета". "Ми визирнули у вікно, але нічого не було видно, тільки стіна пилу стояла. У нас усі сусіди повиходили. Стало так страшно. Я подумала, що це хохли на нас напали", — нібито розповіла жінка, яка представилася мешканкою приватного сектора з іншого боку вулиці.

У коментарях до статті користувачі обурені відвертою брехнею і пропагандою. "Мої глибокі співчуття усім постраждалим від вибуху. А "хохли" тут ні до чого. Дожили. Вороги, вороги — навколо вороги. До чого ж важко жити росіянам в оточенні ворогів, а без них і зовсім неможливо", — пише Володимир Ріхтер.

"Як же треба запудрити мізки своїм громадянам, щоб перше, що подумали: "хохли напали". Коли це хохли нападали на Росію? Востаннє це був, напевно, гетьман Сагайдачний, та й Росії тоді не було, а Московське царство", — коментує Микола Унгурян.

"Уже починає приходити розуміння, що за "іхтамнетов" і "відпускників" може наступити отвєтка", — зауважив користувач Ваня Русский.

"Ключове слово в статті — хохли. Показує усю суть російського сучасного суспільства. Навколо одні піндоси, чурки, хохли і т. п. І тільки росіяни — обрані... Соромно за таких індивідуумів", — пише ще один коментатор.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...