Екс-чиновник "Укрзалізниці" Федорко намагається поновитися на посаді, - Балчун

Іван Федорко написав заяву про поновлення і просить скасувати його заяву про звільнення з посади, оскільки він її написав, перебуваючи у "шоковому стані".

Іван Федорко став винуватцем ДТП, в якому мало не загинули жінка і дитина. Фото: kp.ua.

Відсторонений з посади директор "Укрзалізниці" з вантажних перевезень і логістики Івана Федорко намагається поновитися на цій посаді. Про це розповів голова правління Укрзалізниці Войцех Балчун 10 серпня, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

3 липня на дорозі Боярка-Забір'я в Київській області в лобовому зіткненні автомобілів постраждала родина відомого фотожурналіста Максима Левіна. В аварії дружина фотографа і одна дитина отримали серйозні травми, сам Левін і ще одна дитина сильно не постраждали.

За словами свідків події, винуватцем зіткнення був Федорко, який, перебуваючи в нетверезому стані, вилетів на Audi Q7 на зустрічну смугу.

Незабаром Федорко був оголошений в розшук і знятий керівництвом держкомпанії з займаної посади.

За підтримки громадськості та ЗМІ правоохоронці змогли вручити Федорку, якого виявили в лікарні з діагнозом "подагра і гіпертонічний криз", підозру про вчинення кримінального злочину за ч.1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), і змусили медперсонал взяти кров Федорко на аналіз.

"Я не можу зараз нікого звільнити. У нас є кричущий випадок з паном Федорко, який ледве не вбив дитину в аварії. Він зараз подав заяву про поновлення (на посаді - ред.). Заяву про звільнення, яку він написав, просить скасувати, мотивуючи це тим, що знаходився в шоковому стані", - сказав сьогодні Балчун.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...