Екс-помічника депутата від "Народного фронту" посадили під домашній арешт

Військова прокуратура затримала Яремчука за вимагання й одержання хабара в розмірі 140 тисяч гривень.

Хабар. Фото: "Подробиці"

Колишнього помічника-консультанта нардепа від "Народного фронту" Юрія Савчука Петра Яремчука, підозрюваного у зловживанні владою, посадили під цілодобовий домашній арешт на 60 діб. Відповідне рішення ухвалив 5 січня Шевченківський районний суд Києва, повідомила військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону "Українським новинам", передають Патріоти України.

15 грудня 2016 року прокуратура відкрила провадження за ч. 3 ст. 369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе або третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, об'єднана з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу.

3 січня 2017 року військова прокуратура затримала у Львівській області Яремчука за вимагання й одержання хабара в розмірі 140 тисяч гривень. Він вимагав хабар від приватного підприємця за нестворення перешкод під час будівництва багатоквартирного житлового будинку, а саме для того, щоб не направляти депутатські запити в правоохоронні й контролюючі органи.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...