Хіти тижня. "Тиловий щур": Майор ЗСУ обложив данню військовослужбовців (відео)

Майор Збройних Сил України налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від військових, які звільняються зі служби.

Майор брав хабарі. Фото: прес-служба СБУ.

У Черкасах співробітники Служби безпеки України викрили в систематичні хабарі начальника фінансово-економічної служби однієї з військових частин регіону. Про це повідомляє прес-центр обласного управління СБУ, передають Патріоти України.

Зокрема, оперативники спецслужби встановили, що майор Збройних Сил України налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від військовослужбовців, які звільняються зі служби. "За "винагороду" в п'ять тисяч гривень він забезпечував оформлення фінансових документів, необхідних для проведення передбачених законодавством виплат, і не створював штучних перешкод при отриманні відповідних довідок", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що правоохоронці затримали офіцера в центрі Черкас під час отримання чергової суми хабара від військовослужбовця. Зараз вирішується питання про оголошення зловмисникові про підозру і обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин та інших осіб, ймовірно причетних до протиправної діяльності.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...